❤ (。◕‿◕。) ❤

Random Talk #2

yanchii | 12:00 | 0Comments |
22/12/2017 



Assalamualaikum dan selamat sejahtera,  kepada yang tak tahu lagi enteri random talk ni Yan buat bila nak cerita banyak perkara dalam satu post.  Maksudnya Yan banyak bebel jelah hee.. Anyway, harap pembaca dalam keadaan sihat dan gembira. 

Ke mana arah tuju blog ini?  Yan mula fikir sejauh mana nak bawa blog ni sebab kalau tak ada tujuan takut tak akan konsisten untuk update blog. Sebelum ini Yan update blog untuk suka2 sebab suka menaip tapi bila mula sibuk Yan abaikan blog dan lupa masih ada yang membaca masa itu. Sejak itu, selalu on off blogging. So, Yan decide blog ini untuk lifestyle/personal blog harap2 tak gagal untuk update selalu sebab komitmen yang lain.

Yan nak update blog selalu macam buat daily blog tapi tak berani sebab nanti tak ada idea atau hilang komitmen atas urusan lain. Sekarang dah mula menaip balik, goal Yan adalah paling minimum update 3 kali seminggu huhuhu. 

Yan juga nak kongsi tentang perangai pelik Yan, apa yang pelik? Yan tak nak orang dekat real life tau yang Yan ada blog?? Pelik tak?  Yan sorang je ke macam ni?  Tapi Yan suka kenal orang baru terutama yang blogger hmmm..  Yan rasa sebab selalu fikir banyak sangat tentang pendapat orang plus takut kena judge. Yan tau korang rasa benda ni macam remeh huhuhu.. Perasan jugaklah Yan tak reti handle rejection?  Nanti self-esteem low pastu mula la fikir banyak. Sekarang ni pon Yan tak pasti patut kongsi dengan korang ke tak hahaha.

Rasanya banyak dah kot membebel bende merapu hee..  Kepada yang membaca sehingga habis terima kasih hahaha gigih betul. Ringan sikit beban lepas menaip ni.

Thanks for reading and see you later. Bye! 


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan