❤ (。◕‿◕。) ❤

Berat Terkini

yanchii | 18:00 | 0Comments |
08/01/2018


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Yan harap korang semua dalam keadaan sihat :)
Kalau korang pembaca setia blog Yan (lol hahaha) mesti tau yang Yan sekarang sedang cuba untuk naikkan berat badan Yan.  Kepada yang tak tahu dan baru saja singgah blog Yan takpe boleh baca enteri lama Yan.

Harapan Yan untuk tahun 2018 ni adalah untuk berada dalam lingkungan berat normal dulu kalau berjaya capai baru Yan teruskan untuk dapat berat ideal (mungkin tu harapan untuk tahun depan pulak hahaha).


Okay sekarang Yan berjaya naikkan 1.5 kg tapi nak terus terang dengan korang la... Yan penat nak makan ikut time tau lagi2 penat kerja Yan jadi malas nak makan. Balik kerja je kalau boleh lepas solat semua terus nak tidur dan tak nak makan. Tapi Yan gagahkan jugaklah makan sikit.

Yan rasa dah lama tak update pasal berat Yan sejak post 2 @ 3 minggu lepas so baru teringat sekarang. Hehehehe...


See you later!


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan