❤ (。◕‿◕。) ❤

Berat Naik Atau Tak?

yanchii | 13:00 | 1Comments |
16/12/2017



Assalamualaikum dan selamat sejahtera, jika korang pernah baca ENTERI INI mesti tau serba sedikit tentang apa Yan nak cerita hari ini kalau tak tau pon tak apa teruskan membaca hehehe. Rasanya dah seminggu lebih Yan cuba naikkan berat badan dan berjaya naik 1 kg, which is good tapi sejak beberapa hari ni rasa macam tak sihat jadi tak lalu nak makan, mungkin berat akan turun balik huhuhu. Yan akan update tentang berat semasa pada masa akan datang so, korang boleh bersama-sama dengan Yan dalam perjalanan menaikkan berat badan ni hee wish me luck guys!. Sebelum itu, Yan decide untuk tak beritahu berat yang asal sebab insecure jadi korang cuma akan tau berat normal yang Yan tengah cuba untuk capai adalah 43 kg (minimum) dan sama ada berat Yan turun atau naik sahaja sepanjang perjalanan menaikkan berat badan harap korang tak kisah. 

Maaf enteri pendek sahaja kali ni sebab tengah tak sihat masa taip sekarang ni jadi macam tak ada mood nak menaip panjang-panjang huhuhu. Kepada yang selalu singgah blog ini terima kasih kerana sudi membaca hehehe.

Thanks for reading and see you later. Bye!


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

1 comment:

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan