❤ (。◕‿◕。) ❤

Dapat Kerja?!

yanchii | 22:04 | 0Comments |
29/12/2017



Assalamualaikum dan selamat sejahtera, petang tadi Yan dapat call dari tempat kerja yang Yan pernah post dulu kalau korang baca ENTERI INI. Kalau tak tahu Yan cerita balik sikit. Yan dengan seorang kawan mintak kerja dulu dekat kedai alat-alat tulis, sekarang ni baru dapat call dari tempat kerja katanya ada kekosongan dan mereka nak kalau boleh Yan datang kerja esok. Yan terima jelah sebab peluang dah ada tapi malangnya kawan Yan tak kerja sekali sobs.. sobs.. apakan daya kenalah berdikari dan berani menempuh cabaran dan dugaan seorang diri. Sekarang tengah rasa berdebar sebab tak pernah kerja sebelum ni. Betul lah orang pernah cakap dekat Yan makin lama makin tak nak pula jadi dewasa, kalau boleh nak jadi budak sekolah je sepanjang masa. Harap-harap first day kerja Yan tak cari masalah sudahlah. Tapi Yan pelik macam mana boleh lepas interview tu padahal diorang nampak Yan sebenarnya tengah nervous, kawan Yan lagi relax hmmm... 



Hari ni Yan tak taip banyak sebab penat baru balik pasar malam, tolong beli barang, angkat barang, berjalan lagi so, start hari ni kena tidur awal la pula sebab dah mula kerja, sebelum ni Yan macam burung hantu berjaga sampai 1-2 pagi. Doakanlah Yan okay je sepanjang kerja esok huhuhu.. Harap semua pembaca enjoy this weekend :)


See you  later. Bye!


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan