❤ (。◕‿◕。) ❤

Jom Tukar Nama Ke Jepun Dan Korea!

yanchii | 18:25 | 30Comments |
31/07/2013


 Assalamualaikum... Untuk menghilangkan bosan pada petang ni jom main tukar2 nama ke Jepun dan Korea. Mungkin, korang dah tau laman web ni tapi tak ape sbb yg tak tahu ni boleh la jenguk yer. Senang jer just taip nama korang dan tekan enter nanti keluar la nama korang tuh..hehehe... Nak cuba?? Jom!!


Yan sendiri dah try tukar nama sendiri.. Nak tahu?? Jeng.. jeng.. jeng...
Nama Jepun = Tsukiyama Aida
Nama Korea = Ahn Min Young

Dah dapat nama korang tuh? Komenlah! Yan nak tahu jugak.. Comei ke tak nama.. eheek.. Selamat Mencuba ^^V



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

30 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Nadya Dyana said...

Nam Min Rin
hehe annnyeong :D

Nur Aisyah said...

Nama Jepun = Akuro Arihyoshi
Nama Korea = Park Ah Ah
Hoho :3

Fatanah Khirizan said...

sedap jugak nama tu,hehe :)

Liyana yan said...

@Nadya Dyana wow.. unik nama tu.. Annyeong! :D

Liyana yan said...

@Nur Aisyah nama korea tu comel lah :D

Liyana yan said...

@Fatanah Khirizan tak try ke?

Muhd azwan said...

Nama jepun : Muhd Azwan
Nama korea: Muhd Azwan

Nina Sh said...

Nama Jepun : Arisa Matsushina
Nama Korea : Nam Rin Rin
Tapi, bila saya buat ikut tarikh lahir nama Korea saya Shin Dong Bin .

Anonymous said...

macam mana korang nk tau nama jepun n korea tu?

nurain syazana said...

Nama jepun : nurain syazana
Nama korea : nurain syazana

duck kecik said...

Korea: Ahn Neul Neul
Jepun: Namika Nishimuraya

Nadyah said...

cam ne ehh??

OHH EL said...

Helfie amir

siti aisyah said...

Hahha

aqis pejoi said...

hi sya balqis
korea: Lim Byul Byul
jepun: Arisa Baisotei

Anonymous said...

Shin Shi Shi bnde tu =_=

Anonymous said...

Nama jepun: Akatsuki kojou

Liyana yan said...

@Nina Sh macam mana tu?

Liyana yan said...

@aqis pejoi hi! comel nama :D

Liyana yan said...

@Anonymous haha.. Yan pon tak tahu ^_^"

Muhammad Zulhelmy said...

B. Jepun: Mizuhashi Kazuma

Liyana yan said...

@Muhammad Zulhelmy nice one!

Esther lavender said...

haha sy pnya pelik...haha nama sy esther...nama jepun kuari chrikushi...hahaha

Liyana yan said...

@Esther lavender hahaha... have fun!

iqbar said...

Boleh menjadi ke ni

Liyana yan said...

@iqbar for fun :)

Anonymous said...

Nama Jepun:Hitomi Narahashi
Nama Korea:Park Sung Gi

cinta jannah said...

name sya narumi furusawa

din diah said...

Nama Jepun - Shizuka Komatsuzaki
Nama Korea - Park Ah Mi

mingi tae soo said...

Nama japan saya : haruka miura
Nama korea : kim hae yeon

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan