❤ (。◕‿◕。) ❤

Oh My English Last Epidose

yanchii | 21:44 | 0Comments |
28/07/2013

Hi Readers! How are you today? I hope all of you are in a pink of health :)
Hehehe.. Amacam Yan speaking? Korang boleh ker?? Hahaha.. Okey straigh to the point.. Dah tengok last episode Oh My English untuk season 2? Kalau dah mesti heartbreaking kan sbb Cik Ayu nak pindah Terengganu. Apa yg  buat Yan tak puas hati cerita tu tak tunjuk habis pun, cerita tu ada pulak "to be continued" haiyaaa... tak boleh punyaiiiaa.. hahaha tak reti nak tiru SYS. Saya difahamkan cerita tu akan bersambung pada Oh My English season 3. Yan tak pasti khabar angin tu betul atau tidak, yg pasti kita akan menanti sambungan cerita tu untuk tahu apa akan jadi dekat Cik Ayu dgan Mr.Middleton.


Kalau korang perasan Pak Sham dah tak ada dah dalam cerita tu kan? Saya mengaku saya bukan lah selalu ikuti setiap episode yg ditayangkan so, siapa yg selalu ikuti tu boleh la bthu yan okey?  Sesiapa yg nak tngok tweet sendiri kt screen TV boleh la #OhMyEnglish yer hahaha... Untuk sesiapa yang nak belajar bahasa english dgn lebih bagus boleh layari laman web dia dan daftar okey :) Happy English Day!



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan