❤ (。◕‿◕。) ❤

Minta tolong Please :(

yanchii | 20:26 | 6Comments |
30/07/2013



Assalamualaikum.. Tadi sign in masuk dashboard Yan tak jumpe ape pun kt tempat blog list. Yang ada cuma blogger buzz jer.. Yan tak boleh nak blogwalking lah. Tak tahu lah benda nie serius atau tak, kalau siapa2 yg tahu boleh bthu Yan tak? Supaya Yan tak risau sangat manalah tau masuk Virus ker? Nauzubillah harap dijauhkan lah.. siapa yg tak faham boleh tengok gambar kt bawah Yan ada amik. Pertolongan anda sangat dihargai :)




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

6 PENGOMEN TERHEBAT!!:

FiZah :D said...

heee kdg2 mmg cmtu.. hri tu pun kne bkk bnyk kli dashboard bru kua list blog suma =)

Nur Aisyah said...

Owh .. Benda tuu kee ..
Isyah pon memang selalu kenaa ..
Kadang-II Kalau kita Reload balik terus oke , and Kadang-II Jenuh jugak nak reload balik baru oke .. :D

Nadya Dyana said...

yan, yan kena refresh. Nad pun slalu jadi macm nie.. nad da follow yan :))
http://storystorynadya.blogspot.com/

Liyana yan said...

@Nadya Dyana dah refresh banyak kali naik jenuh tgn nie.. pape pun thanks :)

Liyana yan said...

@Nur Aisyah hehehe... parah tu.. last2 xreload2 jugak

Liyana yan said...

@FiZah :D heeee.. nie first time kena dah gelabah.. hoho..

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan