❤ (。◕‿◕。) ❤

Separuh Jalan Lagi...

yanchii | 15:26 | 0Comments |
27/07/2013
Salam Ramadhan semua! Perjuangan kita untuk berpuasa masih tinggal beberapa minggu lagi jadi kumpul amalan2 dan bwt lah banyak ibadah untuk menampung dosa sebelum ini :)
Alhamdulillah Yan baru je lepas separuh Trial PMR, minggu depan ada lagi cuma habis hari jumaat. Sebenarnye Yan abis jawap hari khamis sbb hari jumaat tu paper untuk bahasa cina&tamil. Tak sabar nak merdeka uit. Hehe.. tapi belum merdeka habis lagi sbb PMR betul2 punyer belum lagi Yan amik.
Alang2 dah citer pasal Trial PMR ni Yan nak cerita lah kejadian yg berlaku semasa Yan jawap periksa tuh. Cerita nyer bermula masa perhimpunan pagi. Form 3 kena masuk dewan awal sbb nak jawap paper tapi tempt perhimpunan tu dekat dengan dewan kami, kebetulan pula Yan duduk tepi pintu so, saya boleh tengok lah sape bagi ucapan bagai. Mase tu ada lakonan tentang Raja Bersiong.. Alaaa raja yg makan darah tu (errrr -__-). Watak Raja Bersiong tu dipegang oleh perempuan! Hahaha.. mcm Vampire ala2 citer Twilight gitu haaa.. kalau lelaki yg pgg watak tu bleh jadi Edward. Tapi sbb perempuan yg pegang watak tuh Bella la jawapnyer (tibe2 masuk citer twilight..) 
(cilok kat google)
Yan tak kenal sape perempuan tu tapi ada babak dimana dia kena pakai kain pelekat. Masa tu die serang seseorang sbb nak darah la katakan.. Mase tgah berlakon dikhalayak ramai tu tibe2 kain pelekat die terbuka lepas bergusti dengan mangsa die.... Ape lagi lari ler ke blakang pentas perempuan tu.
Yan yg tngah jawap paper tu gelak2 je dlm dewan. Kawan2 semua pandang..hohoh.. pandang kepelikkan ler.. dalam hati diorang mesti cakap ''Yan ni dah giler ke apa?'' yelah kan tengah jawap Trial pun dah naik giler yer tak? Hehehe.. lupe pulak nak cakap.. nasib baik perempuan tu pakai seluar kalau tak FREE SHOW ler kat depan tuh.. Dah la bulan Ramadhan ni.. So, Yan harap persembahan tu dapat NO 1 sbb ada adegan lawak sikit. Ngeh3... Nasib Baik Yan sempat jawap paper mase tu, yelah Yan asyik duk layan persembahan TIP TOP tu kan hehehe...sapa ade KAKAOTALK boleh add Yan jadi friend ^_^ bagi ID kakaotalk korang dekat cbox Yan nnti kita add kan.. ^^V

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan