❤ (。◕‿◕。) ❤

Result PMR Keluar....

Liyana yan | 16:13 | 4Comments |
12/12/13








Assalamualaikum.... Yan tak pasti betul ke tidak, tadi kawan sekelas Yan IM dengan Yan kat facebook tentang result PMR akan keluar. TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!~~ I'm not Ready yet!!!! Yan tak berani menghadapi hasil 3 Tahun belajar kat sekolah menengah lagi. Tapi, satu je yang Yan harapkan... Result PMR tu boleh buat Yan terpilih untuk masuk aliran Sains. Kenapa Sains? sebab dari kecik-kecik Yan minat Sains.. Cita-cita masa kecik dulu nak jadi Professor, Saintis , Pensyarah Sains, dan Nurse. Tapi sekarang Yan bercita-cita nak jadi Ahli Farmasi je sebab Yan takut darah maka, kerja doktor dan nurse memang tak layak untuk Yan (reject habis2)

Jadi bile result keluar?? Khabar nya 19/12/2013. Ada kata dah keluar berita dan ada yang cakap cikgu sekolah beritahu mana satu pun Yan tak tahu. Harap-harap result Yan elok lah, tak kan nak minta tak elok kan? Yan rasa Takot+Risau = Rikot  (ape yg aq merepek nie)

Doakan result Yan tu keluar biar banyak A yer tak nak ada huruf lain. Nak kena solat hajat lah lepas ni, nak kena doa bebanyak moga-moga result tu memuaskan hati Yan. Sekurang-kurang nya pon boleh buat Yan redha. :)




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Fatanah Khirizan said...

insyaallah,kak yan :) saya doakan kak yan dapat result yg cemerlang :) dan semoga cita2 akak tercapai :DDD haha,saya pun takut darah jugak :p

Liyana yan said...

@Fatanah Khirizan Thank you dik :D Terharu kite... Takot darah jugak?? hahaha... ade geng ^_^V

Fatanah Khirizan said...

welkam :D yeay! kita geng! haha :p

Hafiza AizZawa said...

khamis nie kan.. gd luck...>_<

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)