❤ (。◕‿◕。) ❤

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

yanchii | 21:32 | 5Comments |
05/12/2013




(Klik banner untuk join)


Sejujur nya Yan nak tangkap gambar hujan sendiri baru nampak ada usaha sikit kan? (ececeh). Tapi, Yan selalu terlelap bila time hujan turun maka Yan pun malas dah nak tunggu hujan turun.. wakakaka..last2 cari kat google jugak.. hohoho... mase meng-google tu ada 4 gambar yang Yan nak letak. Tapi kena pilh satu je kan? Jadi Yan pilih gambar ini :)







Amacam?? Yan suka gambar hujan ni sebab nampak lebih close up dan real yang penting hujan nya bergerak, boleh la kita menikmati suasana hujan walaupun di depan lappy.. Tu je Yan nak cakap. Join lah ramai2, GA ini sampai 11 haribulan je.. :D



Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

5 comments:

  1. Tima kasih yan sudi join ga sya..gmbar hujan yg yan letak pun cantik..^_^ takpa yan gmbar google pun ok ni.. ♥.letak byk pun takpe..sya suka..hehe

    ReplyDelete
  2. @adrianna syaz Same2 kak :) bkeh eh letak banyak?haha :D

    ReplyDelete
  3. gud luck,kak yan! tamat hari ni kan? hehe :) saya join jugak! :) btw,gambar hujan yg kak yan pilih tu memang cantik :D

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan