Mana Nak Tahu Senyum Ikhlas Ke Tidak?

yanchii | 14:00 | 0Comments |
4/12/2013

Assalamualaikum.. Ini Enteri cepat yer sekadar perkongsian bersama-sama. Pernah tertipu dengan senyuman menawan daripada Jejaka atau Gadis? Itu sudah biasa berlaku, jangan mudah tertipu.. Kalau orang senyum pada kita tak semestinya dia suka pada kita. Kadang-kadang senyuman tu membawa maksud dan makna yang lain sama ada senyum sinis atau senyum kerana mahukan sesuatu. Hati-hati okey?.. 


Di sini sebuah kajian telah dijalankan untuk mengelakkan kita daripada tertipu dengan senyuman palsu. 


Sebuah kajian baru-baru ini menunjukkan apabila SENYUMAN YANG DIPAKSA , senyuman itu kelihatan lebih lebar daripada biasa dan penjuru mulut naik lebih cepat ketika senyum!. Satu lagi tanda itu senyuman tidak ikhlas atau palsu ialan SENYUMAN CEPAT PUDAR , maksud nya cepat senyum cepat tak senyum.. Alaaaaa.. Macam senyum sekejap je dekat korang. paham?


Senyuman ikhlas pulak nak tahu macam mana??? Senang jer, SENYUMAN IKHLAS boleh dilihat melalui mata orang tu, lagi berkedut mata dia masa senyum lagi ikhlas. ^_______^P/S: NAMPAK NYA ORANG TUA LAGI SENYUM IKHLAS SEBAB BANYAK KEDUT :PThank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2019.Allright Reserved by Yan