❤ (。◕‿◕。) ❤

Berhasrat Untuk Membuat Giveaway

yanchii | 20:16 | 4Comments |
03/12/2013







Assalamualikum... Yan sebenarnya berhasrat untuk membuat Giveaway untuk New Year, memandang kan sekarang dah bulan 12 dah kira nak dekat dengan tahun depan. Apa pendapat korang para blogger?? 

Kalau korang rasa Yan patut buat sila komen di bawah, kalau korang rasa Yan tak patut buat sila komen di bawah jugak (hahaha...). Kalau ramai kata Yan patut buat Yan akan teruskan. Giveaway Yan tu pun SIMPLE je. Jadi sila kongsi kan pendapat anda okey?? 



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

InsyaAllah..all the best!!!

яαяαα cнαи :) said...

Bagus jugak tu. Buatlah, rara support Yan! Hee :D

adrianna syaz said...

Klu liyana buat ga in shaa Allah sya join :D

Super Girl said...

buat ah yan :D

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan