❤ (。◕‿◕。) ❤

Segmen upkan follower by Hana

yanchii | 19:46 | 19Comments |
13/02/2013
Holla! Sudah lama Yan tak aktif join SEGMEN sbb banyak benda yg saya kena buat. Well, saya kan LAST PMR punyer student (doakan saya BERJAYA). Tak mahu cakap banyak-II baca dan tengok bawah tu :)


Klik Banner kalau nak join. Join ramai-II yer...

Firstly, follower blog yg serba kekurangan ini ada sebanyak 80 ORANG (kasi tepuk sikit kpd yg sudi follow)
Kalau boleh nak 300 orang follow (Angan-II) ngeeeeeh.. itu jelah. Simpel kan? :D




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

19 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Nabilah Zamri said...

Dr segmen yg sama...
Gud luck 4 PMR dik....
(n_n)

http://annaadam14.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Hana Jalil said...

Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

Liyana yan said...

@Hana Jalil okey :)

Liyana yan said...

@Nabilah Zamri terima kasih ^_^

Choi•Minhoヅ™ said...

hyee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Cikgu Norazimah said...

Cikgu azie follow kamu..jgn ler segan2 follow cikgu azie ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Cik Siti Farizah said...

salam perkenalan~ dah follow awk~
sudi la jalan2 kt blog n follow cik siti ye~ ;)

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

SAM DIA said...

singgah lagi dari segmen yang sama. hehehe. salam ukhwah^^

jom2 macam biasalah :P http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-up-kan-follower.html

Sxin said...

dari segmen sama done follow , jom singgah rumah saay

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

sayidah napisah said...

datang dr segmen yang sama. dah follow. sudilah follow saya balik ye.thnks :)

http://memburucintamu.blogspot.com

Atin Tory said...

Singgah dari segmen yang sama,
Dah follow awak,
Jom follow sayajugak,

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Jgn lupa LIKE Fanpage sy juga :)

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

Nadhirah said...

done follow sini.. ^^

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Liyana yan said...

@Nadhirah done follow jgak :)

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm.. fiza follow sini.. jemput follow fiza juga..

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

siti ZAHARA said...

dari segmen yg sama
follow sini #140

http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

jemput follow blog zara nanti
semoga berjaya..=D

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan..

dari segmen yang sama.
done follow your blog.. #146

http://www.syuhada1981.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html#.Uf_APpIweoA

Azlealee Bashir said...

Salam perkenalan.Dr segmen yang sama.Done follow.Jemput follow ye.
http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Jija said...

salam perkenalan, yan.
dari segmen yang sama :)
done folow ur blog. jom folow kite balik..:)
selamat ber-PMR yea. Gud Luck.

http://jejarijija.blogspot.com/2013/08/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan