❤ (。◕‿◕。) ❤

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

yanchii | 18:32 | 2Comments |
12/02/2013
Masa Yan BW org punyer blog ternampak lah satu segmen yg agak menarik+mencuri tumpuan saya.. So kalau nak join klik banner yg cute meute yg Putry Mirah bwt tuh kt bawah ^_^ 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Click This!)
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW


Menarik bukan? Jom join ramai-II :)


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

deno said...

Salam... deno datang dari segmen yg sama dan terus FOLOW sini...! :) jom folow blog deno?^^ --->>> BLOG DAYANGDENO

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan