❤ (。◕‿◕。) ❤

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

yanchii | 18:05 | 25Comments |
17/02/2013

Sesiapa yg nak join segmen ni boleh la join ramai-II yer! (Target jangka pendek 100 org) 
Yan asyik join segmen jer.. hohoho...

Yan tag = Hanis

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

25 PENGOMEN TERHEBAT!!:

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Noor said...

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog yg cute ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Anis Zainudin said...

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Choi•Minhoヅ™ said...

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Sxin said...

done follow , jom ke rumah saya :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nyue said...

follower 104 blog ni

dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

cik akak follow sini

Iyraa Cariyno said...

jom memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Nao Mei said...

Datang sini dear :) cik akak review belog adik

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/review-follow-cik-akak-yang-ke-300.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mohamad Khairil said...

datang dari segmen yg sama :) done follow awak..

follow saya balik ek..

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly said...

done follow you!! jemputlah datang ke teratakku...
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said...

hai,nida dtg dri segmen... jom dtg blog nida...

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

eCha said...

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .follow sini .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

AyuInsYiraH said...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #127..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Eraz Fadli said...

Eraz datang melalui SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN.. Klik link INI untuk melawat Eraz semula..

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan