❤ (。◕‿◕。) ❤

Kartun Yang Tak Dapat Dilupakan :)

yanchii | 23:54 | 2Comments |
24/02/2013



Yup! Doraemon adalah kartun yg Yan masih MINAT+SUKA samapai sekarang. Cube teka kartun ni dibuat or di terbitkan tahun bile? Haha.. Yan pon tak tahu.. yg pasti ni kartun yg boleh menghiburkan hati korang walaupun mcm childish or korang akan cakap "eeee...mcm budak-II" but, hakikat nyer korang PERNAH tengok jugak cerita ni so, jgan cakap banyak okey...

Yang paling Yan suka ialah LAGU die, mesti korang just tau sebut "an an an" jer kan?? hehehe.. tak yah tipu Yan tau lah..blekk.. kih-II.. Yan selalu sangat pikir perkara lampau mcm-II keluar daripada kepala otak Yan yg bergeliga ni. So, Yan just nak share je pasal doraemon nie. Nah hadiah Yan bagi kat korang yg sudi baca nie.. Tengok Bawah tau... bawah...... bukan atas.. INGAT BAWAH!!!


Lagu Doraemon Terjemahan




Lirik Lagu Doraemon

konna koto ii na
dekitara ii na
anna yume konna yume ippai aru kedo

minna minna minna
kanaete kureru
fushigina POKKE de kanaete kureru
sora wo jiyuu ni tobitai na

(hai! takekoputaa!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

shukudai touban shiken ni otsukai
anna koto konna koto taihen dakedo

minna minna minna
tasukete kureru
benrina dougu de tasukete kureru
omocha no heitai da

(sore! tototsugeki!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

anna toko ii na
iketara ii na
kono kuni ano shima takusan aru kedo

minna minna minna
ikasete kureru
mirai no kikai de kanaete kureru
sekai ryokou ni ikitai na

(ufufufu… doko demo DOA!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Miss Lee said...

Doraemon!!!
I pun suka!!
Tak pernah lupa!

Liyana yan said...

@Miss Lee best kan layan^^

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan