❤ (。◕‿◕。) ❤

Sabtuku Mengecat

yanchii | 15:12 | 2Comments |
Assalamualaikum...
Selamat Petang Semua! Hehehe... Seperti yang di janjikan di ENTERI INI!! saya akan cerita sikit pasal aktiviti kami. Pagi tadi saya dengan kawan-kawan Mengecat Kelas.. Hohoho... Best sangat ^_^ tapi bila ada time rehat mesti maen telefon masing2.. Yelah semua Touch Screen, paling ramai yang kawan-kawan saya pakai telefon bimbit jenis Xperia dengan Samsung Corby. Lagi satu cuba teka, Lelaki atau Perempuan yg paling ramai datang pagi tadi.. Agak-agak sape ye?.. haaaaa.... Perempuan je yg datang... Lelaki Malas.. Tapi perempuan ada la datang dalam 10 orang kot (kih3).Sepatutnyer kerja cat mengecat nie budak lelaki yg handel. Mmg tak boleh harap betul..

Jom tengok beberapa gambar yg membuktikan kami buat kerja....

Sebelum Mengecat


(Semua tengah tanggalkan benda yg melekat kt dinding)

(Sian dinding kelas kami.. huhuhu)


Dalam Proses Mengecat



(Yeah hampir siap!)


Selesai Mengecat

Cantik tak?? hahaha.. perasan pulak..





Dah selesai tu.. Rehat la pulak.. Penat weh....




Itu saja aktiviti kami.. Tapi kan bila dah nak pertengahan tahun baru nak cat kan.. Mmg la sbb kami tak puas hati, sbb masa form 1 selalu dapat kelas terbersih tahun ni tak dapat pulak.. Hahaha.. Pape pun.. 
Terima kasih luangkan masa membaca.. Sekian ^_^






Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

farah suraya said...

biase la yan....name p0wn lelaki....x b0le kene k0ter siket......

Liyana yan said...

hahahahaha... betul2...

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan