❤ (。◕‿◕。) ❤

Berlakon, Lakon, Kon kon...

Liyana yan | 22:18 | 0Comments |
Assalamualaikum...

Hai semua blogger dan pembaca.. Sihat? Kalau sihat Alhamdulillah.. Kalau sakit pulak rehat ye.. ^_^
Semenjak, Dua menjak, Tiga menjak ni kan (ayat Nabil Raja Lawak gitu) lepas saya naik form 2 ni banyak betul kena Berlakon. Saya bukan nyer pandai sangat nak berlakon ni, tapi sbb cikgu suruh buat je la kan.

Mula-mula kena berlakon untuk Bahasa Inggeris, kena berlakon tentang Rumpelstiltskin

(agak2 mcm nie la kan? kih3)

Saya pegang watak Mother hohoho... kena pakai apron dengan benda yang pakai kat kepala tu. Tak ingat nama dia ape, alaaaaaa... kalau kita tengok orang main bola jaring kan kalau diorang tak pakai tudung mesti pakai kain kecik kt kepala tu. Scarf kot nama dia?? hehe... bia jelah.. Petang tadi baru beli warna hitam putih.

Lepas tu kena berlakon untuk Mata Pelajaran Sivik pulak...


Eh.. eh... jangan ingat dah raya tau.. Hehe.. nanti cakap saya tak betul pulak.. Untuk sivik kena berlakon tentang perayaan kt Malaysia kumpulan saya dapt Hari Raya (yeah! senang.. kih3) kumpulan lain dapat Tahun Baru Cina dengan Deepavali. Hohohoho... Nanti saya nak gi taip dialog untuk lakonan kiteorang sbb tadi pon last minute bincang. Orang yg patut buat kerja ni tak datang... grrrrr... sabar je la...

Esok saya nak gi cat kelas.. hehe... nanti esok saya citer aktiviti kami.. okeylah.. sampai sini dulu tau.. Tata ^_^ 













Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)