❤ (。◕‿◕。) ❤

Thank You!!

Liyana yan | 14:59 | 4Comments |
31/07/2013


Assalamualaikum.. Huhuhu... ingat tak Yan ada update pasal Yan xbleh nk blogwalking sbb bloglist tak ada kt Dashboard Yan? Blom bace KLIK SINI. sekarang Yan dah boleh tengok dah YEAH!!! hehehe.. Terima kasih kat Nur Aisyah Fizah dan Nad sebab take care walaupun Yan rase bende kecik (hoho...malu) ada masa kita boleh berchating atau tweet antara satu sama lain untk merapatkan hubungan lagi sesama blogger yer tak ^^  okey petang ni pergi bazar ramadhan tak? Kalau pergi kirim sikit kuih kat Yan yer.. Assalamualaikum ^^V





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Nadya Dyana said...

keke welcome :) Nad pun banyak sgt following. kadang2 dia merajuk tak mau kua hehe kadang2 ade juga post blogger tak kua sobs

Liyana yan said...

@Nadya Dyana hahaha... cenggitu pun boleh :D

Nur Aisyah said...

Haha . Kak Yan ,, Bape Hari baru elok hang punyaa problem tuu ? Huhu :D
Dia Memang gediks sikitt ..
Tak tau lahh masalah apee ..

Liyana yan said...

@Nur Aisyah Mmg gedik pon.. sabar jelah.. 3 hari merajuk :D

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)