❤ (。◕‿◕。) ❤

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

yanchii | 15:01 | 31Comments |
Assalamualaikum...

Selamat Petang! Hari ni saya nak join satu segmen, tapi Terasa MALU pulak sbb follower saya tak banyak pon mcm org lain. Tapi baik abaikan kan je perasaan tu. Kalau nak join klik baner tu eh ^_^




Okey, Follower saya seramai 39 Orang (Sikit kan =,=)













Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

31 comments:

  1. makasi sudi join :)
    follower ke 40 :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. xpe, x lama lagi ramai la follower tu.. :)

    ReplyDelete
  3. da follow sini dri segmen yg same,
    http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    follow sy blik k

    ReplyDelete
  4. Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  5. folo velog ni.
    btw, beshday kite same.
    (^.^)

    ReplyDelete
  6. saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama.. sudah follow..
    sudi2lah ke blog saya.. ^_^

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 51

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg same. nice blog

    ReplyDelete
  10. datang sini :D
    Follow :)
    http://izzah-pinkystory.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html?showComment=1338956740128#c5772634336927234153

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama..
    bw here + done follow(56#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog!!suka bw kat sini..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. hey , singgah sini . dri segmen sma .
    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  14. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  15. @iehahfarihah sye dah follow awk dah^^ dan semua sekali pon dah follow

    ReplyDelete
  16. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  17. singgah dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  18. mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  19. Done follow.. tq sebab follow Kinah. Dari segmen yang sama
    http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  20. Hello. Alya datang sini dari segmen yang sama. Jom lawat blog Alya pulak. :)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  21. hye..balas kunjungan awk..
    nice blog.
    btw done follow u back :)

    ReplyDelete
  22. @kYna 'cAnGgiH' Terima Kasih.. Yang lain pon saya dah follow :)

    ReplyDelete
  23. salam kenal... da follow awak.. =)
    dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  24. @KC thank you! dah follow kamu ^_^

    ReplyDelete
  25. Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

    http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  26. Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan