❤ (。◕‿◕。) ❤

Review : Mistine Egg White Peel Off Mask

Liyana yan | 14:00 | 8Comments |
17/01/2014





Assalamualaikum... Hari ni Yan nak cerita sedikit tentang Mistine Egg White Peel Off Mask. Yan order produk ni dekat facebook kalau berminat  Boleh PM Sini 


Yan sendiri pon masih menggunakan mask ni memang best sangat, harga pon berpatutan RM 20 ternasuk postage. Yan tulis lebih detail sikit apa yang jadi lepas Yan pakai produk ini.



Pertama Kali Pakai Egg White Peel Off Mask

Terasa kulit tegang.
Pori-pori kelihatam mengecut sedikit.
Bila tengok cermin kulit muka macam 'glowing' sikit.



Kali Ketiga Pemakaian Egg White Peel Off Mask

Jerawat di bahagian pipi dan dahi mengecut
Pori-pori di sekitar hidung mengecil
Kulit di bahagian pipi yang dahulu kasar kerana jerawat sekarang terasa lembut.




Yan boleh cerita sedikit sahaja dahulu sebab Yan pon masih melalui proses ini. Setakat ini Yan dah pakai untuk kali ke lima dan kulit Yan makin lembut terutama nya di bahagian yang ada jerawat. Yan memang akan beli lagi mask ini kalau habis sebab mask ini sangat bagus untuk kecutkan jerawat dan mengurangkan kemerahan dekat sekeliling jerawat. Produk ini bau nya wangi sangat dan bila Yan letak dekat muka rasa sejuk je, memang best!. Nanti Yan update lagi hasil nya macam mana. 



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

8 PENGOMEN TERHEBAT!!:

adrianna syaz said...

Sllu sya pakai putih telur je kat muka ni..ni ada yg siap dah plak..bleh la try2 ni..hee

msredcheesecake said...

bagus yea? akk ni dah tak sempat nak bermask2 walaupun teringin nak pakai...hhee

Liyana yan said...

@adrianna syaz kalau yg dah siap lagi cepat.. xde bau telur pon :D

Liyana yan said...

@msredcheesecake Memang bagus.. whitehead habis tanggal :D

Uni Aqilah said...

macam best je produk ni. nak beli lah. saya dah pm wann mistine tu. :)

AMIRA SHAKIRA said...

Saya pakai pun bestttttt

AMIRA SHAKIRA said...

Saya dah try... mmg besttttt

MG schmidt said...

thanks review nye :)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)