❤ (。◕‿◕。) ❤

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

yanchii | 14:52 | 20Comments |
31/01/2014




Assalamualaikum.. Hari ini last day untuk bulan Januari dan kita akan bertemu bulan Februari tak lama lagi (esok je pon~) Yan join segmen ni sebagai post terakhir untuk bulan ni. Lagi pun, owner blog ni rajin komen2 blog orang lain (friendly gitu..) Jom ramai-ramai join segmen ini, kita tambah kenalan dan merapatkan hubungan silaturrahim sesama kita.. In Sya Allah :D


Sampai 7 Februari je tau....



Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

20 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
    jom join segmen/ GA yang lain jugak

    I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

    ReplyDelete
  3. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwa.
    Cik follow awak.http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segment yang sama
    follow me back... salam kenal semua

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. salam petang
    follow sini
    jemput ke blog ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah.datang dari segmen yang sam :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama... All the best!

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan