❤ (。◕‿◕。) ❤

Persediaan Sekolah Tahun 2014

yanchii | 16:22 | 4Comments |
01/01/2014



Assalamualaikum.... Alahamdulillah Yan masih bernafas pada tahun baru ini. Tahun ini juga Yan sudah melangkah masuk Form 4 dan Yan layak masuk kelas sains tahun ini (alhamdulillah). Enteri pertama tahun ini Yan cuma upload gambar barang-barang Yan beli beberapa hari lepas untuk sekolah esok, banyak promosi comeback to school itu memang biasa lah, tapi kalau beli last minute memang banyak jugak barang habis.





Bekas pensel tahun ni ialah Rilakuma, first time tengok terus jatuh hati haha.. Yan suka barang-barang comel macam ni. Sebelum beli Yan fikir masak-masak dulu, yelah Yan dah 16 tahun tak kan nak pakai bekas pensil macam ni? Tapi Yan grab jer sebab time tu ada promosi hekhek....





Ini pula alat-alat tulis dan buku nota. Yan suka buku nota tu sebab nampak santai dan funky sikit (mungkin?) Pen warna merah pon Yan guna, bukan cikgu sekolah Yan pun guna. Pen semua jenama Pilot, Pen warna-warni tu dari Stabilo, highlighter yang warna pink tu dari Faber Castell, Correction tape tu dari Paper:Mate, lastly, UHU stic dengan gambar minion. (sesuai ler sesame warna yellow)





Yan suka sangat-sangat dengan beg ini. First time beli beg jenis macam ni selalu nya Yan beli jenis plain jer. Yan suka beg ni sebab ada bangunan yang famous kat Paris, Corak nya Yan suka, lepas tu tempat isi botol bukan jenis jaring. Keychain yang ada kat beg tu keychai couple Yan beli saja nak letak theehee.. Kesimpulan nya Yan suka sebab nampak macam vintage bagi Yan.



Banyak lagi Yan beli tapi malas nak upload gambar bebanyak sebab line broadband memang lambat sekarang ni. Yan beli kasut sekolah dua pasang dari Cemerlang dan jam tangan baru warna coklat saiz kecik dari Ice watch. Baju sekolah pulak, mak Yan jahit sendiri :D




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Niena Reen said...

Wah, seronok lah ya beli barang2 sekolah yang baru. Saya beli sikit2 saja.. Oh, saya pun suka sangat dengan pen pilot! :D

Dzureen Darwis said...

Oh Yan Tingkatan 4 ye, goodluck in study k :)

Syafina Yazid said...
This comment has been removed by the author.
adrianna syaz said...

Selmat thn baru dan sekolah eh yan..nnti akk susun bloglist akk..letak nama yan :)

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan