❤ (。◕‿◕。) ❤

I'm So Sooooooo Sorry

yanchii | 16:50 | 3Comments |
22/08/2103

(CN:BLUE - I'm Sorry Cover)

Assalamualaikum... Lama Yan tak update kan kan kan? Ape kes letak gambar kpop nie, Yan saja letak sbb tajuk enteri ni Sorry kan. Tapi Yan layan Jepun lagi daripada kpop. Yan minat ONE OK ROCK dengan YUI^^.. Okey, sudah2 berbalik pada topik asal, Yan sebenarnya nak minta maaf sbb amik CUTI RAYA lama sangat sampai tak berupdate blog ni.. Agagaga... Yan akan update cerita daripada Bazar Ramadhan terakhir Yan, Perjalanan balik ke kampung dan waktu raya.. So, selamat menjamu gambar dan bacaan daripada Yan nanti... Yan akan update dari masa ke semasa. Yan dah dapat keputusan Trial PMR Yan... Nak tahu???? Jeng..Jeng....Jeng.......  








YAN TAK NAK BERITAHU!!! HAHAHA..... :D

Bye!!!




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

3 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Nadya Dyana said...

adik kak nad pun da dapt result dia hehe

Liyana yan said...

@Nadya Dyana mesti keputusan bagus kan :D

tenku butang said...

haa.. nak tahu gak.. apa dia.. he2

Copyright©2012-2017.Allright Reserved by Yan