❤ (。◕‿◕。) ❤

Makeup Macam Anak Patung a.k.a Doll

Liyana yan | 18:19 | 0Comments |
12/06/2013
Hello Readers! Hari ni Yan bukan nak bagi tutorial atau cara2 makeup macam Anak Patung yer. Rasanyer korang semua pon bleh search kat google atau youtube kan? Tapi, Yan nak share satu video seorang perempuan (rasanyer masih bersekolah) yg berasal dari London makeup macam anak patung or lebih kepada macam orang jepun. Serius jeles tengok muka dia yang comei tu  =,=''
Boleh serch kt youtube jer VenusAngelic. Dalam video dia ada beritahu cara-cara nak pakai makeup, tapi cuba korang bayangkan kt Malaysia ada orang buat camtu... Macam ala2 Cosplay la pulak, tapi xpe janji kawaii~
Jom layan salah satu video daripada dia and suara die macam budak lagi... 

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Blog Berhabuk

Liyana yan | 20:50 | 0Comments |
9/06/2013
Hai Readers! Dah lama Yan tinggakan blog ni dan tak update ape-II sejak berkurunn lamanya. Yan asyik busy sekarang ni cume sempat bukak FB jer (^^) dan siapa yang tanya pasal anak kucing tu saya da jawap dlm enteri cara menjaga anak kucing. Yan bukan pakar sangat pasal kucing tapi Yan dah ada pengalaman menjaga dan Yan sendiri selalu baca buku dan buat kajian (rajin benor) so, boleh dikatakan Yan banyak ilmu lah jugak (perasan budak ni) Sekarang Yan sedang bertungkus lumus menyiapkan KERJA KURSUS PMR!! mmg sakit hati dan annoying, tak caye? cer tanye budak2 form 3.. sapa yang suka maih habak (marah mendidih) Tapi kena buat jugak sbb untuk PMR lah katakan. Well, Yan cuba untuk buat blog ni tak berhabuk nak upah cleaner pon tak mampu maklum lah pelajar je..huhuhu... 
Yan ada banyak citer nak kongsi dan update tapi masa tiada untuk saya menaip, tapi saya janji akan update 3 kali sehari (cukup ker =,=) hehe.. Yan harap korang semua sihat selalu dan bersedia untuk BERSEKOLAH ESOK!!! BESTNYER!!!! (okey, tu tipuuuuuuuu). Sampai sini dulu Yan menaip, saya akan log in blog ni dan menaip minggu depan pulak. Bye~^^
Nota Panda : Siapa yang nk tanya pasal anak kucing boleh tanyer kt fb (sebelum masuk fb YAN,kena log in dulu) atau twitter yer sbb takot korang nak jawapan cepat tpi Yan tak balas. Terima Kasih^^

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)