❤ (。◕‿◕。) ❤

Perubahan

yanchii | 10:37 | 0Comments |
28/01/2018


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, rasanya dah 3 minggu Yan tak update blog jadi dah nampak berhabuk sikit hahaha. Dalam 3 minggu tu Yan sibuk dgn kerja dan ada masalah peribadi so, yan rasa tak perlu untuk dihuaraikan lebih lanjut.


Yan susah nak sesuaikan diri dengan suasana baru, kena amik masa tapi 'slow and steady' haha..
Tapi bila kita dah okay dengan keadaan sekeliling tiba2 ada benda yang berubah fuhh..  Yan kena amik masa lagi untuk terima dan sesuaikan diri dengan keadaan tu. Tapi eventually yan akan adapt hahaha. Stress~


Yan macam orang yang jenis terima je keadaan sedia ada tanpa ada perubahan (bila fikirkan balik macam jenis tak ada motivasi untuk maju lol) so, tak tahulah ni perkara yang baik ke tidak.

See you later.  Bye!


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan