❤ (。◕‿◕。) ❤

Minggu Pertama

yanchii | 15:37 | 2Comments |
07/01/2018


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, apa khabar semua pembaca?  Yan harap korang semua sihat. Minggu pertama tahun baru korang macam mana? Yan sibuk dengan kerja sebab tu tak update blog minggu ni, hari ini cuti jadi ada kesempatan untuk menaip. Yan masih cuba untuk sesuaikan diri dengan suasana di tempat kerja, harap2 minggu kedua masuk kerja nanti tak adalah teruk sangat badan dan minda ni bekerja hahaha.


Yan ingat lagi minggu pertama pergi ke sekolah lepas habis cuti sekolah yang lama tu memang penat sangat sebab masa cuti Yan rehat puas2 hahaha. Bertabahlah kepada adik2 yang rasa sama macam Yan. Kepada yang tahun ni sekolah yang bakal menghadapi exam besar  macam PT3, SPM dan STPM Yan harap korang jangan malas2 okay? Rajin2 la belajar dan dalam kelas tu fokus apa yang cikgu ajar kalau tak menyesal nanti macam Yan hahahaha.
Kepada yang tengah bercuti hari ni rehat la puas2 sebab esok kena masuk kerja/sekolah pulak. Hehehe.

See you later!  :)


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

2 comments:

  1. Biasanya bila dah cuti atau berehat lama...semangat tu ambil masa untuk panas semula...

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan