❤ (。◕‿◕。) ❤

Seni Hias Kuku Yang Unik Atau Pelik?

Liyana yan | 06:30 | 2Comments |
04/01/2016


Assalamualaikum... Hari ini Yan tertarik dengan satu trend di Jepun iaitu seni hias kuku, diingatkan Yan tak hias pon kuku Yan cuma style yang lain daripada yang lain nih buatkan Yan rasa kagum dan pelik? hahaha..



Gambar yang Yan paprkan semua daripada Google tapi susah juga nak cari huhuhu.. Yan tau pasal seni hias kuku ni pon melalui youtube. Jom tengok~










Berdasarkan apa yang Yan tengok dekat YOUTUBE hehe... Trend ni kabanyakannya digayakan oleh 'Kuro Gyaru' iaitu 'Black Girl'. Kuro Gyaru ni  nak dipendekkan cerita ialah gadis Jepun menggelapkan kulit (cam kelakar ayatnye~) dengan makeup (style mereka). Mereka ni ada style dan citarasa fashion yang tersendiri.

Jadi bagaimana dengan pendapat anda semua?. Serious Yan rasa kuku tu boleh tercucuk kat mata.. waduuh~ 





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Farahain ZFA said...

ain datang singgah sini :)

Izzati Amira said...

seram tengok yg panjang2 tu walopon ianya berwarna warni.. suka tengok yg kuku pendek. simple je walopun kuku pendek berwarna..hihi

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)