Packing Barang Menuju Sem 2 Degree

yanchii | 23:34 | 0Comments |
18/02/2019

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. ( ̄▽ ̄)ノ

Hari untuk kembali ke Uni semakin dekat, alhamdulillah dapat tinggal dekat kolej/asrama tapi benda yang student rimas sekali buat adalah packing barang lagi2 perempuan kan kalau boleh 1 rumah nak bawak balik U. Ramai kawan yan dari U lain dah start sem 2 tapi U yan lambat sikit huhu..



Sekarang sibuk packing barang apa nak bawak dengan shopping bekalan makanan dan minuman untuk di bawa kat sana. Selalunya wajib bawa maggie ke sana, kalau tak susah malam2 lapar tak tahu nak makan apa bagi kenyang.

That's all busy sikit sekarang ni, nak daftar 21/2 nanti.

٩(๑・ิᴗ・ิ)۶٩(・ิᴗ・ิ๑)۶


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2019.Allright Reserved by Yan