❤ (。◕‿◕。) ❤

Random Music #1

yanchii | 12:00 | 1Comments |
31/03/2016

Yan nak share lagu randomly buka kat youtube nih hahaha (sebab tak tahu nak post apa untuk penutup bulan mac). Yan pasti ramai tak kenal band yang berasal dari Jepun iaitu Sekai no Owari. Kalau semua nak tahu maksud nama band ni dalam bahasa omputeh 'End of the world'. Walaupun nama band bunyinya begitu rupa-rupanya ada sebab kenapa vokalis band tersebut memilih untuk menamakan band mereka macam tu. Berikut kenyataan daripada vokalis band tersebut.

"Fukase chose the name because he says once you’ve experienced rock bottom or the End of the World, you have to find a way to go up. So a name like their creates strength."

Mostly, lagu mreka dalam bahasa Jepun tetapi mereka juga ada mengeluarkan lagu dalam bahasa Inggeris. Okay cukup setakat ni je bebel hahaha.. nak tahu lebih lanjut boleh search di wiki hihihi... Layan~

Sekai no Owari - Dragon Night




Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

1 comment:

  1. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda terpilih sebagai salah seorang pemenang Abam Kie's First Giveaway. Untuk maklumat dan tindakan seterusnya sila layari entri saya di bawah ini:

    http://www.zukidin.com/2016/04/keputusan-abam-kies-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan