❤ (。◕‿◕。) ❤

Buang Tabiat Atau Tebiat?

yanchii | 16:52 | 2Comments |
06/02/2014


Assalamualaikum.... Semalam kejohanan merentas desa dekat sekolah dan Yan dapat no 23 untuk perempuan kelas 1 (tingkatan 4&5) huhuhu.... Rasa penat + lenguh + sakit kaki = nak mati (astagfirullah alhazim). Kaki je baru sapu minyak hari ni. Tadi kelas Yan pergi MRSM sebab ada macam pameran sains dan diorang memang pandai betul reka sesuatu untuk selesaikan sesuatu masalah (err? betul ke ayat nie?)

Di sebabkan penat, Yan pun 'blur' jugak sekarang ini Yan taip dekat Google pasal kebaikan dan keburukan empangan untuk projek Yan tadi. Tetapi.......





Yan taip nama Yan sendiri, apo kono Yan oiii :p


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

2 comments:

  1. apa yang keluar after tekan search?hehehe..sesekali test kan.btw,congrats dapat no.23 :)

    ReplyDelete
  2. taklaratlah akk nak larik lagi dah...

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan