❤ (。◕‿◕。) ❤

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

yanchii | 13:02 | 13Comments |
27/11/2013




(klik banner kalau nak join)


Yan dah masuk satu segmen nie..Korang bila lagi? Nie Syarat2 nyer.......


syarat2 nyer :

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam






Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

13 comments:

  1. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Salam Liyana... k idah datang balas kunjungan awak...

    http://acikidah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    Done Follow #151

    :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ..
    Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
    DONE FOLLOW !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. comel blog :D singgah sini.. tq singgah blog aefa :D

    ReplyDelete
  5. salam ukhwah....saya dah follow awak balik...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. nice your blog . singgal la blog saya . dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :D
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. #163

    BW n folo dr segmen

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-disember-by.html

    ReplyDelete
  10. datang blogwalking sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan