❤ (。◕‿◕。) ❤

Tahniah Spoty!!!! (Yan Dah Ada CUCU!!)

Liyana yan | 15:57 | 7Comments |
21/10/2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua reader's Yan. Spoty tu sape yer? dan Yan dah ade cucu?? Maksudnyer Yan dah jadi nenek ke?? Eh?? Bila pulak Yan dah kawin?? Umur pon baru 15 Tahun... Hahaha... Sebenarnye kucing Yan dah selamat melahirkan anak kucing sebanyak 5 ekor pada Hari Jumaat bertarikh 18/10/2013. Bile Yan ingat balik mase mula2 Yan amik Spoty (kucing betina) dengan Kenny (kucing jantan) kat masjid tahun 2012 diorang baru 2 bulan tak sangka dah besar sekarang.. Spoty dah jadi ibu dan Kenny pulak banyak Awek's hahaha.....

(Mase mula2 amik Spoty*kiri dan Kenny*kanan, Usia 2 Bulan)

Selepas Yan susah payah hantar ke klinik haiwan atau dikenali sebagai VET kemudian terpaksa menghadapi cacing perut yang keluar daripada kucing Yan tuh.. huhuhu..susah.. pejam celik dah besar dah kucing Yan nie, Dari berusia 2 bulan sekarang dah Setahun lebih. *Emosi tibe2 -______-

(Kenny yg pemalas tido atas meja Yan)



(Spoty yg bunting tido atas katil Yan)


Yan anggap kucing Yan ni macam anak sbb tu Yan teruja sangat bile kucing Yan mengandung dan dapat anak kucing^^.. Tengok kat bawah, Yan ada letak gamba Cucu2 Yan yg Newborn nie :)


(sehari selapas dilahirkan)







(Spoty bersama anak2 ^_^)


Sampai sini dulu coretan daripada Yan, selepas hari ke 10! Yan akan upload lagi gambar anak kucing Yan sbb hari ke 10 mereka boleh bukak mata^^ Huhuhu... Tak sabar rasanyer... Yang lain pun mesti tak sabr kan?? Nanti kan okey!!!! Bye!!!


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Tamatnya PMR 2013

Liyana yan | 22:22 | 2Comments |
08/09/2013



Assalamualaikum... Dah bersarang blog Yan sekarang nie, puncanyer? Yan sedang menghadapai PMR. Tapi, PMR belum habis lagi sbb esok paper cina,india n bla bla bla.... (Tak ingat). Yan akhirnya dah bebas daripada menengok buku je kerja 24 Jam (okey, tu tipu) So, kepada kawan2 Yan yang berbangsa Cina n India Good Luck esok yer. Yan sebenarnya boleh agak subjek BM dan GEO jatuh, maksudnya tak dapat "A" lah... Sebab Yan kalau dah rasa tu mmg sentiasa jadi, Tadi Yan semak jawapan dia pon teruk jugak Paper 1 BM tu yang FADE UP sikit sbb peluang untuk dapat 8A macam tak boleh.. huhuhu....

Aktiviti lepas PMR tahun ini ialah Main Game FB CRIMINAL CASE dan banyak lagi lah nak buat rasenyer Yan cuma main game je kot.. hahaha... Yan berniat nak sambung sains tahun depan sbb Yan nak jadi Ahli Farmasi tapi tu pon kalau sains Yan okey dan subjek lain tak teruk. Yan tak nak masuk akaun sbb kena belajar simpan kira, Yan paling lemah benda2 macam tu.... Apa yg lebih sedih nyer Keputusan yang akan keluar nanti mungkin menyebabkan mak dan ayah Yan sedih. Dulu Yan boleh diketegorikan budak pandai la juga tu pon mase sekolah rendah tapi bila naik sekolah menengah Yan jadi lain. Huuuu.. MMg tengah sedih sangat sekarang nie, Minta maaf yer yg membaca sbb Enteri kali nie sangat sangat sangat membosankan.











Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)