❤ (。◕‿◕。) ❤

Birthday + Result + UPU ft. #Random Talk 4

yanchii | 00:23 | 0Comments |
18/03/2018

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
Dah separuh bulan 3 tapi Yan tak update apa2 pon dekat blog, dulu target 3 kali seminggu update tapi sekarang macam 3 minggu sekali hahaha...


Macam mana hari korang setakat ni? baru nak masuk 3 bulan pertama tahun 2018, azam tahun baru ada tercapai atau masih dalam progress? Harap-harap azam tahun ni jangan bawa ke tahun depan ya hee...

Sebenarnya masa 1hb Mac 2018 adalah birthday Yan yang ke 20, tapi tak tahulah kenapa rasa tak ada mood pon nak sambut. Bos baik buat surprise sambut birthday Yan kat tempat kerja, kek Secret Recipe Indulgence pula tu, thank you Bos sobs..sobs.. (terharu). Walaupun umur officialy 20, minda Yan masih rasa macam sekolah menengah lagi hehe.


Tak lama kemudian result STPM keluar pada 6 Mac, Yan tak nak citer la dapat berapa tapi yang Yan boleh cakap Yan bersyukur dan redha je.

Bila result dah keluar semua berpusu-pusu ke laman web UPU tapi masalahnya masing2 tak tahu nak pilih apa, samalah dengan Yan. Feeling sama macam lepas SPM dulu, tak tahu nak amik/pilih apa hahaha.


Sejak beberapa hari ni Yan memang sibuk dengan kerja, bayangkanlah 6 jam berdiri teguh dekat mesin fotostat setiap hari huhuhu... jadi kalau Yan tak update blog jangan la cakap Yan tak komited, dulu pon Yan dah cakap Yan tak pasti boleh keep update blog bila dah kerja. Rehat lagi penting bagi Yan, dah la selalu sakit aduhai~

Cukup rasanya bebel untuk post kali ni. Yan cuba sume up cerita untuk bulan 3 bagi 2 minggu pertama sebab tak update apa2 hahaha...

See you later, Bye! :)


Thank you for Reading ≧ω≦ Leave a comment!

0 Lovely Comments:

Post a Comment

Thank you for leaving your comment ♥

Copyright©2012-2018.Allright Reserved by Yan