❤ (。◕‿◕。) ❤

B U S Y

Liyana yan | 05:58 | 0Comments |
04/02/2015




Assalamualaikum... harap semua pembaca berada dalam keadaan sihat sejahtera :)
Awal bulan Februari Yan baru perasan BAHAWASANYA hanya ada satu post sahaja untuk bulan Januari hahaha...
Bulan lepas Yan kena pergi kelas memandu yee.. kelas memandu, mak Yan cakap elok lah kalau lepas SPM amik lesen memandu (Yan dah ada lesen motor masa 16 tahun a.k.a form 4) tapi tak tahu mengapa Yan tak minat dengan kereta, pelik kan? hahaha... Yan selesa bawa motor tapi bukan kereta ermmm...



Jadi mula2 tu mak Yan la paksa suruh ambil tapi Yan tak nak hahaha... memberontak~ last2 Yan pergi daftar sebab ayah kata ambil lah lesen auto. Masa tu anggap bawa auto lagi senang dari bawa manual hahaha... sebab Yan mana pernah bawa kereta. Jadi pergi jelah daftar kelas DA, bayaran mmg mahal la sikit daripada manual tapi lepas ni mmg Yan bawak auto pon so tak apalah, dekat rumah semua ada auto tak ada manual. Kalau amik manual pon Yan confirm bawa auto juga (mmg spesis tak reti bawa kereta) hahaha... so tak rugi apa Yan ikut selesa je.



Lecehnya sistem sekarang walaupun dah ada lesen motor kena pergi juga kursus 6 jam haaaa dengar la puas2 huhuhu.... dulu mana ada fuhh~
Lepas sudah menghadiri kursus kerani bagi tarikh untuk ujian komputer, alhamdulillah Yan lepas 49/50 uhuk! kemudian macam biasalah pilih tarikh belajar then belajar memandu kereta bla bla bla... hahaha....
Yan paling takut nak buat selekoh z sebab asyik naik tembok hahaha.. tapi time test JPJ alhamdulillah Yan lulus fuhhh~ masa tu discourage betul sebab bukan senang orang pendek nak bawak kereta dengan hanya ketinggian 15+ cm tak sampai 155 pon mmg susah, asyik kena panjangkan leher dah serupa dengan burung... burung apa entah tapi tau kan? hahaha (kes malas nak google)



Tapi dalam sibuk2 datang kelas memandu,belajar bawa kereta dekat rumah dan test JPJ, Yan kena naik flight pergi langkawi teman mak Yan reunion dengan kawan-kawan sekolah menengah. Reunion batch 65 kau! hahaha.. legend!

So, aktiviti bulan Januari Yan mmg pack macam retis pula hahaha.... sebulan kemudian baru update post harap2 bulan ni bukan post sekali je kih3... okey stop sampai sini dulu. Bye2 :D

Isogashi = Sibuk :)


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)