❤ (。◕‿◕。) ❤

Giveaway Disember 2015 Cash RM500

Liyana yan | 04:35 | 6Comments |
03/12/2015



Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Cerita Budak Baru Habis Sekolah

Liyana yan | 16:27 | 0Comments |
02/12/2015




Assalamualaikum.... Dah lama betul Yan tak update blog, ke mana hilang Yan tahun nih?? nampak benar tak amik kisah dah pasal blog, tak jenguk pon kan... kan... kan.... hahaha... Yan baru je habis SPM hari isnin minggu ni kertas biologi.. fuuhhh... tamat dah zaman sekolah uuihh.. lepas ni tak pergi sekplah dah, tak pakai baju uniform sekolah tahun depan.. huhuhu.. teringat setiap kali akhir tahun mesti pergi shopping barang sekolah untuk tahun depan.. tahun ni tak ada dah buat semua tu uhuuk... lepas keluar dewan je semua pakat tangkap gambar buat kenangan uhuuuu.. rindu lah kawan-kawan sekelas nih weehhh.. waaaaaa... (mood sedih tetibe) orang kata zaman sekolah yang paling best jadi betul tak abang2 kakak2 semua? atau hanya mitos? hahaha....




Yan nak minta maaf kepada pengomen-pengomen yang tanya pasal masalah kucing tapi Yan tak balas.. (baru balas tadi) kalau nak Yan balas cepat2 boleh cari Yan dekat twitter dengan facebook. Yan minta maaf sangat2 huhuhuhu.... Yan terikat dengan sekolah serius jadi budak SPM nih...




Tak banyak benda nak cakap sebab Yan sekarang nak rehat dengan enjoy2 dulu hilangkan penat + sakit otak Yan nih hahaha... Yang tak habis SPM lagi tu GOOD LUCK okey!!! teruskan perjuangan anda, jangan mudah putus asa. Yang dah habis sekolah tu SELAMAT BERCUTI yeee.. Yang baru nak sambut birthday hujung tahun ni, SELAMAT HARI JADI!!! hahaha... okey, bye...
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)