❤ (。◕‿◕。) ❤

Random

Liyana yan | 19:32 | 1Comments |
7/12/2014



Assalamualaikum... Yosh! Hahaha.... Yan dah lama tak update pape dekat blog ni sampai Yan sendiri lupa Yan ada blog (maigaad~). Tapi Yan aktif dekat twitter menyebabkan blog Yan Yun Yin ni dipinggirkan. Last Yan update blog bulan 8 (baru cek tadi) memang lama gilooos tak update hahaha.. macam mana nih jadi blogger tapi tak update pape? Maaf... maaf...

Lepas log in blog ni, Yan baca ada komen-komen yang tanya pasal kucing dan lain-lain tapi Yan tak tahu nak balas ke tidak sebab tarikh komen tu dah lama jadi mungkin orang tu dah dapat jawapan mungkin? (Blank seketika). Yan bukanlah pakar kucing, tapi sebab Yan selalu research pasal kucing sebab ada kucing kat rumah dan sebab tu Yan tahu serba sedikit kesimpulannya rajin-rajinlah buat research. Kalau tanya soalan yang diluar pengetahuan Yan macam mana Yan nak tolong~ Yan bukan doktor haiwan~~

Yan tak ingat last follower Yan ada masa last tinggalkan blog jadi kalau ada yang dah follow Yan dan sudah suruh Yan follow balik tapi Yan tak follow pon (kejam doh~ kau Yan) boleh komen dekat post ni atau pon tinggalkan jejak anda dekat .....

CHIT CHAT HERE [!]

dekat sebelah kanan anda... Maaf sekali lagi.. Yan memang tak perasan...

Tahun depan Yan nak masuk tingkatan 5, fuhhh... macam tak percaya dah makin tua Yan nih tapi tak tinggi-tinggi jugak.. nak spm dah Yan nih~ hahaha... dub dab dub dab gitu~ Kalau Yan ada masa lagi, Yan akan post barang kelengkapan sekolah Yan pulak untuk tahun depan, nantikan !. Owh yeee.... Bulan lepas Yan buat ujian JPJ untuk lesen motor, Yan lepas ! Pelik tak? Yan nih kejap cakap pasal itu kejap cakap pasal ini. Tajuk pon random kan? Ada banyak cerita Yan nak taip tapi Yan rasa nak taip semua dalam satu post je serta diringkaskan sebab takot Yan cerita meleret-leret pulak.. hahaha....

Ini saja untuk sekarang, Jumpa lagi ! In sya Allah :3



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)