❤ (。◕‿◕。) ❤

Entry Campur

Liyana yan | 20:46 | 0Comments |
13/03/2014



Assalamualaikum.... Lama Yan tak post apa-apa entry sebab Yan menghadapi ujian penggal satu. Walaupun begitu, ianya TERRRRRRR AMAT SUSAH. Yan Highlight sekali lagi SUSAH!!. Susah sebab Yan ulangkaji saat-saat akhir. Yan bukan tak nak ulangkaji awal-awal tapi Yan ada Kem Pemantapan Akidah untuk PPIM 2 hari sebelum ujian. Memang tak sempat nak khatam semua lah... Lagi-lagi subjek Fizik, Biologi dan Kimia. Ahaaaaaa... sekalu dengan Add Math, memang tak nak meletup sel-sel otak nie haaaa... Tak pasal-pasal Yan kena minum susu baby.. Kan ada iklan sel otak berhubung.... so, repair la sikit kepala otak Yan nie. Hari ni last ujian dan memang dah habis dah pon... Campak buku rujukan jauh-jauh (amboi~)
Tak nak tengok lagi kertas ujian tuh! Sakit kepala meh~

So, Yan terfikir lah... kenapa Yan kalau baca buku kan.... tak masuk pon dalam kepala. Ibarat kita sedang membaca tu tapi terpantul balik ilmu tu (ahaaa... ada gak eh camni?) I wonder why.....

Objektif Yan sekarang ni ialah tunggu untuk CUTI!!! Yeah!!! Hehehe... Tak sabar nak cuti.. (mengalahkan kanak-kanak riang) Hujung bulan ni Yan balik ke kampung Yan di Kedah sebab nak jumpa nenek. Lama tak jumpa nenek, harap-harap nenek masih kuat lagi. Tapi, Yan panggil nenek Yan tok tau.. Cuma kalau Yan bahasakan panggilan tok tu kat kawan-kawan Yan mesti diorang ingat Atok pulak.. So, panggil nenek je kalau nak cakap secara umum. Nenek panggil tok, Atok panggil tok wan. :)

Dan!!!! Sejak akhir-akhir ni (sebenarnya dah lama) Yan obses dengan anime Attack On Titan! Yan memang minat anime. Salah satu anime Yan layan adalah Naruto. Tapi banyak lagi anime Yan suka tengok. Dah menjadi satu hobi dan tabiat. Pape pon, Attack On Titan memang best :)

(Attack On Titan)


Akhir sekali, Yan berharap MH370 akan dijumpai dalam masa terdekat ini. Kesian dekat keluarga mangsa yang masih berharap. Yan dan keluarga sentiasa mendoakan agar kita sama-sama dapat berjumpa kembali MH370. Yakin dengan Allah, In Sya Allah... Allah akan tunjukkan jalan kepada kita.. In Sya Allah :)





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)