❤ (。◕‿◕。) ❤

Enteri BOSAN

Liyana yan | 01:15 | 2Comments |

Assalamualaikum....

YOSH!!! Lame tak udate post.. HUAHUAHUA!!! (giler tahap gaban aq nie)
Ade beberapa sbb saya xupdate antaranya ialah,
1. Dashboard dah tukar
Saya biase pakai yang OLD je bukan NEW.. Kekok sikit pakai Dashboard baru nie..

2. Peperiksaan
Saya kena ulangkaji dari Form 1 sampai Form 2 susah uh!!

3. Jaga anak kucing
Yes, Saya merupakan ibu angkat kepada 2 ekor anak kucing yg bernama Spoty dan Kenny. Ingat senang ke nak jaga anak kucing kalau korang bukan jenis yg bertanggungjawab dan tak ade minat tentang kucing.

4. Internet LEMBAB
Selalunyer isu saya tak post apa2 sbb nie la haaaa.. ntah kenapa broadband ni suke ati nak lambat loading ape2 page. Bengang doh...

5.MALAS!!
Hahahaha... Boleh lah saya mmg malas tapi mengedik jugak nak ada blog.. huhhhh....

6.???
Pandai2 lah korang tambah sendiri yer... muehehehe :)


#NOTA KAKI : Apehal banyak orang asig letak adds kat shoutbox nie huh?? nak makan kaki nie...










Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

fafa farah said...

Saya bru bela ank kucing umur 2bln..sy xthu nk buat ape da..mkn da..maen da..susu da bg tp dy xnk susu..puas tkr susu..try bg air biase xnk jg..xkira mse..asyk bising jgk...tido skjp...nk taye la knp ek jd mcm tu..pegi vet doktor ckp xad ape mcm2 buat da

Liyana yan said...

@fafa farah anak kucing tu mungkin tak biasa lagi dgn environment baru...

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)