❤ (。◕‿◕。) ❤

This Month

Liyana yan | 02:51 | 0Comments |
26/04/2016



Assalamulaikum dan salam sejahtra. Macam biasa dah nak dekat hujung bulan baru nak update hehehe maaf sebab sibuk dengan kehidupan seharian. Mula-mula alhamdulillah dapat menjadi pemenang untuk Abam Kie's First Giveaway boleh singgah ke blog beliau DI SINI. Yan pun tak sangka tapi syukur ada rezeki di situ, moga2 untuk GA seterusnya Abam Kie mendapat sambutan yang lebih hebat dan  peserta lain pula dapat memenangi GA tersebut in sya allah. Okey next story (escelated quickly)  awal bulan April Yan pergi ke sekolah sebab ada urusan dengan pejabat masa tu terkenang kembali masa-masa yang dihabiskan dekat sekolah nih, huhuhu sedih pula rasa 5 tahun dekat sekolah sekarang dah tak pergi (nagis.. hehehe) pastu Yan jumpa dengan cikgu kaunseling sebab nak tanya perihal masa depan. Yan sekarang seorang yang agak carefree mula rasa nak ada sense of resposibility (harap2 eja betul hehe) untuk masa depan eceeeh. Lepas tanya sini sana godek semua pasal cita2 dan haluan serta course (amik masa 3-4 jam) Yan pun dapat la juga nampak cahaya nak menempuh masa depan ni kalau tak dulu rasa gelap je resah tak menentu hahaha. Asalnya Yan nak amik farmasi TETAPI result SPM Yan tak melayakan diri untuk memohon sebab dasyat sangat kot hahaha... So, Yan apply course lain yang ada berkaitan dengan perubatan atau kerja2 dekat hospital,makmal dan etc. Pada masa itu juga Yan dapat tawaran ke form 6 jurusan kemanusian, So plan B Yan give up sains dan amik course nih try dapat result cantik pastu apply psychology (not bad kan?) Yan dapat rasa macam tak boleh nak go dah dengan subjek sains lepas tengok result SPM (jangan tanya hokey haha). Jadi begitulah ceritanya. hehehe... harap-harap dapat update banyak sikit unuk next entry bye!
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)