❤ (。◕‿◕。) ❤

Random Music #1

Liyana yan | 12:00 | 1Comments |
31/03/2016

Yan nak share lagu randomly buka kat youtube nih hahaha (sebab tak tahu nak post apa untuk penutup bulan mac). Yan pasti ramai tak kenal band yang berasal dari Jepun iaitu Sekai no Owari. Kalau semua nak tahu maksud nama band ni dalam bahasa omputeh 'End of the world'. Walaupun nama band bunyinya begitu rupa-rupanya ada sebab kenapa vokalis band tersebut memilih untuk menamakan band mereka macam tu. Berikut kenyataan daripada vokalis band tersebut.

"Fukase chose the name because he says once you’ve experienced rock bottom or the End of the World, you have to find a way to go up. So a name like their creates strength."

Mostly, lagu mreka dalam bahasa Jepun tetapi mereka juga ada mengeluarkan lagu dalam bahasa Inggeris. Okay cukup setakat ni je bebel hahaha.. nak tahu lebih lanjut boleh search di wiki hihihi... Layan~

Sekai no Owari - Dragon Night




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Abam Kie's First Giveaway

Liyana yan | 06:41 | 7Comments |
24/03/2016



Sila klik banner di atas jika mahu join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bersyukur kepada Allah kerana Abam Kie berjaya menganjurkan giveaway buat julung kalinya. Jutaan terima kasih kepada barisan rakan blogger yang sudi menaja giveaway ini.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan2 nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

1. Follow blog Abam Kie dan penaja2 berikut. Ini wajib dipatuhi, OK?


2. Add Google+ berikut jika anda ada profil Google+. Kira macam sunat la...

https://plus.google.com/117034001954441190127
https://plus.google.com/114654336399855954680
https://plus.google.com/115462385884702570492
https://www.google.com/+AyuniRafilah
https://plus.google.com/103791964943177272009
http://google.com/+irrayyandotcom
https://plus.google.com/u/0/103153723284562892818
https://plus.google.com/105160168417987334249
https://www.google.com/+AbeKie

3. Letakkan link www.irrayyan.com di dalam bloglist anda sehingga tamat giveway ini.

4. Buat entri bertajuk "Abam Kie's First Giveaway"

5. Letak banner di atas di dalam entri GA anda dan backlinkkan ke blog ini. Atau kalau nak lebih mudah cuma copy and paste html code di bawah ini.

6. Publish your entry and leave your GA link in the comment form below.

7. Done!

P.S. Syarat2 tu nampak macam banyak tapi sila buat sikit2. Lama2 siap la tu. Terima kasih diatas kesabaran anda.......

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih

Liyana yan | 06:04 | 2Comments |
24/03/2016

                         
*sila tekan banner diatas untuk join*

Hadiah :
Top Referral RM100x1
Random Cash RM50x10

Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

I don't even know

Liyana yan | 04:25 | 0Comments |
07/03/2016



Yan masih tak tahu nak pilih apa... apa dia?? Nak isi UPU hahaha... berdasarkan result spm yang tak berapa sangat tu pilihan nak memohon tu agak terhad. So, yeah~ I need more time to think..




huhhh~~~ (mengeluh)


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Giveaway Holiday Bersama Mak Long!

Liyana yan | 04:03 | 4Comments |
07/03/2016



Assalamualikum... Yan join GA lagi hahaha... boleh klik banner untuk join :) Yosh! Good Luck!


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Bags Giveaway By Penselduabee

Liyana yan | 03:53 | 5Comments |
07/03/2016



Assalamualaikum.. Yan join GA hari ini, syaratnya mudah sahaja boleh klik banner untuk join :)
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Keputusan SPM Menghampiri!

Liyana yan | 12:30 | 0Comments |
02/03/2015



Okay... Wish me luck! Nervous betul nih.. waaaaaa~~~
Lepas amik result memang Yan tak nak buka whatsapp, twitter, facebook sebab tak nak cakap pape dan tak nak tahu apa-apa... INSECURE huhuhu... tapi sebelum amil result pon terketar-ketar macam nih mampu ke nak tidur malam nih? waduh~



Sampai satu tahap rasa macam tak nak ambil result hahaha.. walaupun orang tolong ambilkan dan beritahu pon Yan tak nak tahu! Hahaha.... tak boleh bertenang. Biarlah Yan lari dari dunia realiti dan hanyut dalam dunia fantasi. hihihi... Doakan agar keputusan SPM 2015 Yan keluar dengan baik.. In Sya Allah :)

 
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Happy Birthday To Me!

Liyana yan | 04:48 | 0Comments |
01/03/2016



Assalamualaikum... Yes! Today is my birthday and officially 18 hihihi...
So, Yan sedang bermain game kemudian secara tiba-tiba game tu blackout? hahaha... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Game tu tulis "over capicity" hahaha... I don't care! Hari ni hari jadi Yan so bagilah Yan main puas2.. (stress sebab result nak keluar mungkin? maigaad). Saya cek lah internet connect ke tidak (kot2 lah salah tenet kan? hahaha..). Lepas 3 jam baru boleh main~ huhuhu~

Ok itu je nak cakap bye (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)