❤ (。◕‿◕。) ❤

Blog Yan Yun Yin Mula Hiatus??

Liyana yan | 14:11 | 0Comments |
20/3/2015




Assalamualaikum dan salam Jumaat pembaca sekalian :) moga semua sihat dan dirahmati Allah. Amiin....

Rasanya ini post kali pertama untuk tahun ni? mungkin? Ke mana Yan hilang yaa~~ :3
Ada banyak sebab kenapa Yan dah tak post sangat dekat blog antaranya :-
  1. 1. Laptop Yan dibuat hak milik abang dan adik Yan sampai satu tahap Yan tertanya-tanya laptop siapa sebenarnya tu??.
  2. 2. Internet kena potong, sebelum ni pakai broadband sekarang baru nak tukar pakai wifi.. hihihi..
  3. 3. Sibuk dengan sekolah, tuisyen, homework, group work sebab tahun ini Yan SPM.. urgghh =_=
  4. 4. Tak jumpa masa untuk update blog, tapi boleh update Twitter je sbb pakai phone (laptop kena amik)
  5. 5. Yan lupa blog dah tersadai lama tak berupdate (muehehe...)


Yan boleh pikir sampai tu je sekarang hahaha... baru jumpa masa nak update memang camni lah citer dia~ Banyak benda Yan tak sempat post seperti barang kelengkapan sekolah Yan, sambutan hari jadi Yan (1/3 hari tu huhuhu...), pengalaman kem ibadah dan macam-macam lagi... haih~ sedih dan rugi rasanya. Yan nak khabar siap-siap lah nih, kalau Yan tak update apa-apa ada sebab lah itu. Tapi boleh cari Yan dekat Twitter okey! DM saje kalau nak tanya apa-apa :3 Facebook pon Yan jarang benor nak online hahaha.. :D



Kepada yang akan mengambil SPM tahun ni sama sepeti Yan mari sama-sama berusaha untuk dapat keputusan yang cemerlang,terbilang dan gemilang okey!! Amiin~ In sya Allah boleh ^_^



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)