❤ (。◕‿◕。) ❤

Giveaway Disember 2015 Cash RM500

Liyana yan | 04:35 | 6Comments |
03/12/2015



Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Cerita Budak Baru Habis Sekolah

Liyana yan | 16:27 | 0Comments |
02/12/2015




Assalamualaikum.... Dah lama betul Yan tak update blog, ke mana hilang Yan tahun nih?? nampak benar tak amik kisah dah pasal blog, tak jenguk pon kan... kan... kan.... hahaha... Yan baru je habis SPM hari isnin minggu ni kertas biologi.. fuuhhh... tamat dah zaman sekolah uuihh.. lepas ni tak pergi sekplah dah, tak pakai baju uniform sekolah tahun depan.. huhuhu.. teringat setiap kali akhir tahun mesti pergi shopping barang sekolah untuk tahun depan.. tahun ni tak ada dah buat semua tu uhuuk... lepas keluar dewan je semua pakat tangkap gambar buat kenangan uhuuuu.. rindu lah kawan-kawan sekelas nih weehhh.. waaaaaa... (mood sedih tetibe) orang kata zaman sekolah yang paling best jadi betul tak abang2 kakak2 semua? atau hanya mitos? hahaha....




Yan nak minta maaf kepada pengomen-pengomen yang tanya pasal masalah kucing tapi Yan tak balas.. (baru balas tadi) kalau nak Yan balas cepat2 boleh cari Yan dekat twitter dengan facebook. Yan minta maaf sangat2 huhuhuhu.... Yan terikat dengan sekolah serius jadi budak SPM nih...




Tak banyak benda nak cakap sebab Yan sekarang nak rehat dengan enjoy2 dulu hilangkan penat + sakit otak Yan nih hahaha... Yang tak habis SPM lagi tu GOOD LUCK okey!!! teruskan perjuangan anda, jangan mudah putus asa. Yang dah habis sekolah tu SELAMAT BERCUTI yeee.. Yang baru nak sambut birthday hujung tahun ni, SELAMAT HARI JADI!!! hahaha... okey, bye...
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

PPT 2015 yoo!!

Liyana yan | 12:24 | 2Comments |
9/05/2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... Yan harap semua sihat yee :)
PPT tu stand for Peperiksaan Pertengahan Tahun, yeee minggu depan Yan akan bertarung dengan niat untk membangakan ibu bapa serta membalas jasa mereka. Kalau gitu, kenapa Yan mengadap blog ni haaa.. bukan nak baca buku, hahaha... luangkan masa sekejap lagi pun lama Yan tak menaip ni tau..



Kepada yang akan amik PPT sama dengan terutamanya calon SPM tahun ini seperti Yan jom kita sama-sama mendapat keputusan yang cemerlang, in sya allah.. amiin.. Usaha Doa kemudian Tawakal

Yan nak sambung study yeee.. Assalamualaikum...





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Blog Yan Yun Yin Mula Hiatus??

Liyana yan | 14:11 | 0Comments |
20/3/2015




Assalamualaikum dan salam Jumaat pembaca sekalian :) moga semua sihat dan dirahmati Allah. Amiin....

Rasanya ini post kali pertama untuk tahun ni? mungkin? Ke mana Yan hilang yaa~~ :3
Ada banyak sebab kenapa Yan dah tak post sangat dekat blog antaranya :-
  1. 1. Laptop Yan dibuat hak milik abang dan adik Yan sampai satu tahap Yan tertanya-tanya laptop siapa sebenarnya tu??.
  2. 2. Internet kena potong, sebelum ni pakai broadband sekarang baru nak tukar pakai wifi.. hihihi..
  3. 3. Sibuk dengan sekolah, tuisyen, homework, group work sebab tahun ini Yan SPM.. urgghh =_=
  4. 4. Tak jumpa masa untuk update blog, tapi boleh update Twitter je sbb pakai phone (laptop kena amik)
  5. 5. Yan lupa blog dah tersadai lama tak berupdate (muehehe...)


Yan boleh pikir sampai tu je sekarang hahaha... baru jumpa masa nak update memang camni lah citer dia~ Banyak benda Yan tak sempat post seperti barang kelengkapan sekolah Yan, sambutan hari jadi Yan (1/3 hari tu huhuhu...), pengalaman kem ibadah dan macam-macam lagi... haih~ sedih dan rugi rasanya. Yan nak khabar siap-siap lah nih, kalau Yan tak update apa-apa ada sebab lah itu. Tapi boleh cari Yan dekat Twitter okey! DM saje kalau nak tanya apa-apa :3 Facebook pon Yan jarang benor nak online hahaha.. :D



Kepada yang akan mengambil SPM tahun ni sama sepeti Yan mari sama-sama berusaha untuk dapat keputusan yang cemerlang,terbilang dan gemilang okey!! Amiin~ In sya Allah boleh ^_^



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)