❤ (。◕‿◕。) ❤

Akhirnya....

Liyana yan | 19:52 | 1Comments |
26/5/2014




Assalamualaikum....
-Dah lama tak update blog, sudah berhabuk mungkin?
-Last Yan update bulan 3 kan? Betul lah~ Yan baru cek tadi... 
-Bulan 4 Yan tak update sebab sibuk dengan urusan sekolah dan prepare dengan peperiksaan akhir tahun.
-Bulan 5 pulak peperiksaan akhir tahun dalam 3 minggu, memang BURN sebulan tu study dan exam.
-Dah hujung bulan 5 baru free (sekarang nie lah, sbb tu dapat update).
-Bermakna Yan habiskan 2 bulan untuk prepare exam dan menjawap exam.. Siapa sangka?
-Akibatnya, Otak Yan mula tidak berfungsi dengan baik, dimana hari-hari mengadap buku (solat,makan mandi tu buat lah~) 
-Sepanjang 2 Bulan ni tak main game, tak makan maggie tak tengok anime (Naruto Shippuden) STUDY JER~
-Tau tak rasa macam nak meletop kepala otak ni, macam bom yang tengah kira countdown nak meletup.
-Tapi time exam bantai jugak~ Apa yang Yan baca masuk sikit jer, yang lain otak Yan loading macam bukak Google Chrome time internet lambat cam siput sedap masak lemak cili api (Diingatkan, Yan tak pernah makan).
-Selepas habis peperiksaan tuh, dah ingat nak cuti, tapi malangnya, 26/5 dan 27/5 masih bersekolah.
-Tapi esok Yan tak datang sebab tak belajar (selalunya bila habis peperiksaan tak belajar lagi, kasi tenang jiwa dan raga dulu).
-Ayah Yan sakit, sekarang berada di Hospital Selayang, Yan tak boleh tumpu sangat nak jawap exam sebab risau dengan ayah Yan.
-2 hari sebelum exam tamat, mak kawan Yan meninggal dunia which make me feel more sad and Yan asyik terpikir pasal ayah... 
-Masa tu, memang dah tak fokus untuk exam....
-Ayah Yan masih lagi di hospital.. Doakan ayah Yan cepat sembuh....
-Itu sahaja untuk hari ni.. Maaf kerana dah lama tak update pape :3


p/s : baru perasan, nape Yan buat dalam bentuk point? -__-
Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

1 PENGOMEN TERHEBAT!!:

album riri maysyuri said...

stopped on Friday afternoon after a long time not been

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)