❤ (。◕‿◕。) ❤

Entry Campur

Liyana yan | 20:46 | 0Comments |
13/03/2014



Assalamualaikum.... Lama Yan tak post apa-apa entry sebab Yan menghadapi ujian penggal satu. Walaupun begitu, ianya TERRRRRRR AMAT SUSAH. Yan Highlight sekali lagi SUSAH!!. Susah sebab Yan ulangkaji saat-saat akhir. Yan bukan tak nak ulangkaji awal-awal tapi Yan ada Kem Pemantapan Akidah untuk PPIM 2 hari sebelum ujian. Memang tak sempat nak khatam semua lah... Lagi-lagi subjek Fizik, Biologi dan Kimia. Ahaaaaaa... sekalu dengan Add Math, memang tak nak meletup sel-sel otak nie haaaa... Tak pasal-pasal Yan kena minum susu baby.. Kan ada iklan sel otak berhubung.... so, repair la sikit kepala otak Yan nie. Hari ni last ujian dan memang dah habis dah pon... Campak buku rujukan jauh-jauh (amboi~)
Tak nak tengok lagi kertas ujian tuh! Sakit kepala meh~

So, Yan terfikir lah... kenapa Yan kalau baca buku kan.... tak masuk pon dalam kepala. Ibarat kita sedang membaca tu tapi terpantul balik ilmu tu (ahaaa... ada gak eh camni?) I wonder why.....

Objektif Yan sekarang ni ialah tunggu untuk CUTI!!! Yeah!!! Hehehe... Tak sabar nak cuti.. (mengalahkan kanak-kanak riang) Hujung bulan ni Yan balik ke kampung Yan di Kedah sebab nak jumpa nenek. Lama tak jumpa nenek, harap-harap nenek masih kuat lagi. Tapi, Yan panggil nenek Yan tok tau.. Cuma kalau Yan bahasakan panggilan tok tu kat kawan-kawan Yan mesti diorang ingat Atok pulak.. So, panggil nenek je kalau nak cakap secara umum. Nenek panggil tok, Atok panggil tok wan. :)

Dan!!!! Sejak akhir-akhir ni (sebenarnya dah lama) Yan obses dengan anime Attack On Titan! Yan memang minat anime. Salah satu anime Yan layan adalah Naruto. Tapi banyak lagi anime Yan suka tengok. Dah menjadi satu hobi dan tabiat. Pape pon, Attack On Titan memang best :)

(Attack On Titan)


Akhir sekali, Yan berharap MH370 akan dijumpai dalam masa terdekat ini. Kesian dekat keluarga mangsa yang masih berharap. Yan dan keluarga sentiasa mendoakan agar kita sama-sama dapat berjumpa kembali MH370. Yakin dengan Allah, In Sya Allah... Allah akan tunjukkan jalan kepada kita.. In Sya Allah :)





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

My Birthday Today! (01/03)

Liyana yan | 21:09 | 1Comments |
01/03/2014


Assalamualaikum... Hari ni Yan dah masuk umur 16 tahun! Alhamdulillah Yan masih bernafas lagi dengan izin Allah.. So, hari ni mak Yan sambut hari jadi dekat Pizza Hut (nyum3). Kami pergi sana dengan adik Yan dan Boy Yan (hehehe...). Tak mau citer panjang-panjang, Yan tunjuk gambar jelah kasi terliur sikit.. (jahat meh)




Kami order pizza chicken pepperoni sebab adik Yan tak suka pizza yang ada nanas ke dan lain-lain so, ikut jelah kehendak dia (padahal hari jadi Yan). Tapi tak kesah lah, janji sedap!





Yang ini pulak pasta yang ada meatball tu.. Tapi Yan pesan suruh tukar kepada ayam.. Yan suka ayam lebih dari daging (tak tahu la kenapa...anda camne??)





Kek birthday Yan tahun ni.. Tetibe terasa macam cepat jer Yan nak tua.. (sobs..sobs...)





Hehehe... ini hadiah yang Boy Yan bagi, Patung Chopper dalam anime One Piece dengan Rantai lambang Garrison atau pun Stationary Guard dalam anime Attack On Titan (Yan nak Scouting  Legion tapi xkesah^^) Boy tahu Yan minat anime, Boy Yan pun minat gak.. sekepala gitu....





Birthday Girl!! hahaha... muka macam apa ntah.. Depan tu sup of the day! hehe...






Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)