❤ (。◕‿◕。) ❤

Kata Minggu Depan.. Tapi Jadi Sebulan!

Liyana yan | 14:34 | 3Comments |
02/02/2014





Assalamualaikum.... Hari ni Yan saja nak lepaskan kemarahan dekat post kali ini. Yan rasa ramai lagi yang mengalami nasib yang sama dengan Yan. Kisah nyer, Yan ada menang satu giveaway ini (Yan tak nak cakap siapa yang anjurkan) dan Alhamdulillah Yan dapat. Tuan blogger ini suruh contact 'Sponsor' untuk tuntut hadiah berikut. So, Yan IM jelah dengan 'Sponsor' hadiah tu dekat FB. Believe me or not ini kali ketiga dia kata minggu depan dekat Yan dan alasan nya BUSY! Yan tak salahkan dia sebab dia berniaga online. Yan faham tu. Tapi kalau busy baik jangan gatal-gatal nak sponsor. Kamu sponsor sebab nak 'LIKE' banyak je.

Actually, dah sebulan lebih tapi malas nak cakap banyak-banyak. Yan pun bukan batak nak hadiah sangat tapi sebab Yan tinggal dekat rumah kuaters semua surat atau barang post hantar dekat pejabat kuaters. Yan kena claim dekat pejabat tau.. So, jangan susahkan Yan. Kalau nak terasa silakan. Ada ku kesah? Stop samapai sini dulu, cakap banyak pon tak guna kan? Bukan dia tahu pon....


P/S: Moral value is Sila lah "Bertanggungjawab" tak tahu maksudnya? silakan Google



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

3 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Nurul Faiz said...

sabar ye. CF pon tgh tunggu respon dari sorg sponsor ni. tak respon2. huhu.

Liyana yan said...

@Nurul Faiz Huhu.... same2 sabor

Azhafizah Md Nor said...

susah kan kalau camni..supposed kena bekerjasama dgn baik.

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)