❤ (。◕‿◕。) ❤

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Liyana yan | 14:52 | 20Comments |
31/01/2014




Assalamualaikum.. Hari ini last day untuk bulan Januari dan kita akan bertemu bulan Februari tak lama lagi (esok je pon~) Yan join segmen ni sebagai post terakhir untuk bulan ni. Lagi pun, owner blog ni rajin komen2 blog orang lain (friendly gitu..) Jom ramai-ramai join segmen ini, kita tambah kenalan dan merapatkan hubungan silaturrahim sesama kita.. In Sya Allah :D


Sampai 7 Februari je tau....



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

20 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Dzureen Darwis said...

saya pun join jgk :)

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Abak Lorong Cinta said...

^_____________^

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen :)

Nurul Hidayah said...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

Cik Puan said...

Salam ukhwa.
Cik follow awak.http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama
follow me back... salam kenal semua

http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Budu Bilis said...

Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.

wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

mirza syazwina said...

salam petang
follow sini
jemput ke blog ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
jemput singgah dan follow blog saya =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

Zuhaira Nasrin said...

salam ukhuwah.datang dari segmen yang sam :)

http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nanie said...

singgah dari segmen yang sama... All the best!

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)