❤ (。◕‿◕。) ❤

Akhirnya.... Cuti...

Liyana yan | 14:12 | 1Comments |
03/01/2013






Assalamualaikum.... Akhirnya esok cuti, padahal 2 hari je sekolah tapi memang penat lah sebab sepatut nya kelas untuk tingkatan 4 kat tingkat 1 je... Tapi tahun ni dekat tingkat 3 pulak. Aduhai... masa tingkatan 3 tahun lepas tingkat 2 jer. Wahai cikgu sekolah tolonglah bertimbang rasa dengan kami yang kecil lagi lemah ini (eceh). Kelas Yan tak start belajar lagi sebab ada yang nak turun ke kelas akaun. Yan kelas sains tulen, masa dengar je 'introduction' pasal subjek fizik,kimia dengan bio terus lemah semangat. fufufufufu...


Kalau ada akak2 atau abang2 nak hulur buku rujukan free kat Yan boleh lah inform kat Yan yer.. hek3.. Hari tu Yan main bowling dengan mak,adik dan boy Yan dekat Selayang. Cuba teka.... berapa banyak kali Yan main masuk longkang? Boy Yan pandai main meh, first time main pon banyak dapat 'strike'. Huhuhu... Sebulan sekali Yan dengan adik dan mak Yan akan pergi main bowling untuk bersenam la katakan... 


Esok cuti! Boleh rehat-rehat sikit sebab dah lama asyik cuti jadi macam tak biasa pula kena bangun awal pagi-pagi gi sekolah.. hehe... okeylah... Tata :D


P/S : Yan mungkin akan update blog sekali seminggu :/



Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

1 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Dzureen Darwis said...

Buku form 4 dan form 5 saya dah lama diserah-serah kat orang *macam tua sangat je* ahahaha selamat kembali bersekolah :)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)