❤ (。◕‿◕。) ❤

Pemenang 1st NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN

Liyana yan | 13:00 | 4Comments |
30/12/2013






Tiba masa nya untuk Yan umumkan 3 Peserta bertuah yang akan dapat topup RM 10 dari Yan. Yan punya syarat senangkan? Mudah dan berpatutan. Tapi ramai yang join mase 'last minute' Yan tak kisah pun. Ada juga yg join lepas GA ini tamat. Maaf yer, Yan tak boleh terima penyertaan yang dah tamat masa penyertaan. Pemenang dipilih 100% daripada random.org


Pemenang Pertama








Pemenang Kedua









Pemenang Ketiga/Terakhir







Tahniah kepada pemenang! Kepada yang tak menang tu jangan risau, Insyaallah Yan akan buat lagi GA dengan banyak lagi hadiah supaya banyak peserta yang akan ada peluang untuk menang :D


Kepada pemenang sila beritahu butiran-butiran seperti berikut di Facebook Yan.

Nama :
No. Penyertaan :
URL GA :
Gune Celcom atau Digi

*SILA LOG IN DULU BARU BOLEH TENGOK FACEBOOK YAN*
*SILA INFORM SECEPAT YANG MUNGKIN SEBELUM 03/01/2014*




Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Mardiah Diana said...

Wahh...tahniah kepada pemenang...

Dzureen Darwis said...

Wah tak sangka boleh menang ^_^ Zue dah add FB Yan, tunggu approved baru boleh IM hehe nanti Zue bagi detail ye

Amer Amirah said...

alhamdulillah, terimakasih dan tahniah juga kat pemenang lain :)

Yumida Huda said...

tahniah buat semua pemenang

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)