❤ (。◕‿◕。) ❤

I Miss You Boy ツ ❤

Liyana yan | 15:30 | 4Comments |
02/12/2013





Assalamualaikum...Yosh Blogger!! Apa khabar? Sihat? Alhamdulillah kalau sihat :)

Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tak tahu yang Yan ada Boyfie.. Ngeeh gedik kan... Yan cerita serba sedikit lah tentang kami yer? Nama DIA..... Yan akan tulis Capital S jelah okey? sebab kalau bagi nama betul malu pula dia :p. Yan start couple dengan Capital S masa tahun 2011. Of course kami banyak bergaduh walaupun benda kecik tapi kami berbaik jugak akhir nya (biasa la tu kan?)

Walaupun kami couple, mak Yan tahu okey... Yan tak sorok pon Yan couple dengan siapa. Tapi, Capital S tu yang nak sangat 'berkenalan' dengan mak Yan. Kira macam mintak izin dulu kalau nak kenal anak dara orang ngeeh2.. Yan rasa sweet ade sour pon ade.. ngeeeh.... Macam mana Capital S kenal mak Yan? Jawapan nya 'FACEBOOK' ini betul2! Yan tak reka cerita. Capital S add mak Yan dan mula lah sesi chat menge-chat. Yan pun terkejut jugak kenapa dia sampai buat macam tu, honestly Yan tak pernah jumpa lelaki berani jumpa mak kita sendiri. Okeylah jumpa di 'Muka Buku' je. Yan ingat mak Yan marah Yan, tapi tak marah pun.. Mak Yan kata couple pun ada batas nya. Yan selau ingat nasihat mak Yan tu.

Di sebab kan cuti sekolah Yan dah tak boleh nak curi2 pandang dia (cewah!). Maka rindu membuak-buak la katakan. Jadi, Yan meluahkan di blog ini sebab blog dah macam diari dan tempat Yan menaip segala yang Yan nak kongsi. Nak tengok gambar kami? Kami tak lawo macam korang jadi jangan la mengutuk yer.








Haaa... Dah tau dah muka Yan macam mana kalau kat sidebar tutup mulut pakai tirai kan? Wakakaka...







Yer......... Yan akui Yan 'pendek' -_____-




That's All!! Thanks for reading!!~ ^_^





Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

adrianna syaz said...

Singgh dan folo blog yan yin yun..tq singgah blog sya eh.. :).tringat zaman2 sekolh dulu ni.hehe

farah adila said...

so sweet :)

Liyana yan said...

@adrianna syaz yan yun yin lah kak.. wakaka :D

Liyana yan said...

@farah adila Thanks >_<

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)